Tipi-tips & info

Installeren

Het duurt 60 tot 90 min om de 8 tipi’s + decoratie te plaatsen, de 4 of 6 tipi’s gaan uiteraard sneller. De installatie is eenvoudig en kan door 1 persoon opgezet worden, ideaal is natuurlijk 2 personen. Je krijgt van ons ook de nodige info + handleiding om de foutloos uit te voeren, graag deze even doornemen voor je start.

Wat zit er in de pakketten?

  • 4, 6 of 8 tipi’s
  • 4, 6 of 8 luchtmatrassen
  • 4, 6 of 8 hoeslakens
  • 1 elektrische pomp om deze snel op te blazen
  • 4, 6 of 8 dekbedden
  • 4, 6 of 8 dekbedovertrekken
  • 4, 6 of 8 ontbijttafeltjes
  • 4, 6 of 8 ontbijtsetjes
  • De decoratie, lampjes en photoprops die bij het thema horen
  • Alle lampjes werken op LED, veilig want zo raken ze niet overhit en geen stopcontacten nodig

Wil je het thema liever door ons laten installeren of laten leveren en ophalen? Geef ons een seintje en we bekijken samen de eventuele mogelijkheden!

Ruimte

Elke matras is 1m breed en 190 cm lang, de tipi’s zijn 1m breed en 1m lang. Hier moet je nog de ruimte die een ontbijttafeltje inneemt bijrekenen, plus ook wat extra ruimte om het tentje over de matras te plaatsen. Dus 28 vierkante meter voor 8 tipi’s is wel noodzakelijk voor 6 tentjes ongeveer 21 vierkante meter en voor 4 tentjes 16 vierkante meter.

Ophalen

De tipi’s kunnen opgehaald worden in Herdersem (Aalst) op vrijdag en graag krijgen we de pakketten op maandag terug! Komen deze momenten je niet goed uit? Geen probleem, we zoeken samen naar oplossingen! Wil je liever een feestje tijdens de week? Ook geen probleem!

Elk pakket past in een standaard 5 deurswagen met een lege koffer en de achterbank plat gelegd, alles zit verpakt in handige dozen en zakken.

Hygiëne

Alle beddengoed wordt grondig en professioneel gewassen na elk gebruik, je hoeft deze dus zeker niet zelf te wassen, wel krijgen we graag het ontbijtset met de hand afgewassen terug, deze zijn helaas niet allemaal vaatwasbestendig.

Buiten

De tipi’s en themapakketten zijn enkel voor binnen gebruik.

Hoe boek ik?

Kijk even bij je voorkeursthema en registreer je aanvraag via het formulier onderaan de themapagina. Vergeet niet de gewenste datum en het gewenste aantal tentjes op te geven! Je krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar hallo@vuurvliegje.be. Bij boeking vragen wij 30% voorschot, de rest moet betaald worden 3 dagen voor het event.

Hoeveel?

Ons standaard pakket is voor 4, 6 of 8 tipi’s. Wil je minder (of meer)? Geef ons dan een seintje en we kijken even samen wat we kunnen doen!