Welkom bij Vuurvliegje, waar plezier, pret en verbeelding komen logeren!

Wij bezorgen je de meest magische, onvergetelijke én zorgeloze slaapfeestjes voor je kinderen en hun vriendjes!

Slaapfeestje, pyjamaparty of logeerpartijtje, noem het wat je wil, maar ze vormen één van de meest blijvende en vrolijke herinneringen uit kinderen hun jeugd, het zijn de kleine “touches” en details die Vuurvliegje toevoegt die het nog éxtra memorabel en magisch maken. We gaan net dat ietsje verder om er een geweldig feest van te maken!

Kies 1 van onze thema’s voor stoere jongens en even stoere meiden, of voor dromerige jongens en even dromerige meiden, Vuurvliegje zorgt voor de set-up en inkleding, ons doel is om een feestje in je eigen huis zo zorgeloos mogelijk te maken!
Met onze hulp veranderen we je woon of slaapkamer in een echt droomlabo!

Wat zit er allemaal in de pakketten?

We verhuren onze pakketten per 4, 6 of 8 tenten. Onze verhuur pakketten zijn perfect om een compleet slaapfeest te organiseren. Ga je voor een stoer feestje? Kies dan voor ons thema Wanderlust. Ga je voor zoet en lief? Dan is You’re so sweet iets voor jou! Mermaid Gang is er één voor echte onderwater diva’s. En sinds kort hebben we ook het magische maritieme thema Vitamin Sea!

Om deze pakketten van 8 tentjes op te kunnen stellen heb je een ruimte nodige van minstens 26 vierkante meter, voor 6 tentjes ongeveer 19 vierkante meter en voor 4 tentjes 14 vierkante meter.

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket:
• 4, 6 of 8 tentjes
• 4, 6 of 8 dekentjes en kussens met thema beddengoed
• 4, 6 of 8 (lucht) bedden
• 1 picknickmand/kistje met servies
• Aan het thema aangepaste decoratie. Elk thema heeft zijn eigen eyecatchers!
• Sfeerverlichting
Welk thema ook bij je past, het wordt een feestje om nooit meer te vergeten! 

Wie is Vuurvliegje?

Fijn dat jullie onze website gevonden hebben, ik ben Els, stichter van vuurvliegje en liefhebber van al wat magisch en mooi is. Ik ben zelf mama van 2 zonen, en vind niets leuker dan samen te fantaseren en een eigen wereld te creëren. Neem dan ook een kijkje in onze Vuurvliegje wereld!